Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sterna


Flyg segla sväva
Mot spegeln av det tysta
Infanteriet
För dagen klädd i blått

Dyk missa vänta
På livet som ska sväljas
Helt
I rörelsens sekund

Möt fånga lyft
De sandade manifesten
Nästa dag
Har andra kläder




Fri vers (Fri form) av Anna Helena VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-19 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Helena
Anna Helena VIP