Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kroppskultur


Om livet sviker
när döden talar
egot då skriker
ty tågan dalar

efter livstid kort
vi fragmenteras
själen flyr bort
ur oss separeras

kropp blir ruin
ruttnar i praxis
gör sista sortin
via rigor mortis




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-06-22 09:02



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Suveränt skrivet!
2021-06-23

    Lena Staaf VIP
Brutalt slagkraftig text.
2021-06-22

    Sefarge VIP
Liemannen,följeslagaren
Bland ris o ros.
Medans livet ut mot evigheten
flyr sin kos?
;)

2021-06-22

  Öknens Ros VIP
Döden människan ständigt följer, skördar sina offer. Fina rim i en väl proportionerad text.
2021-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP