Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett foto jag lånat från pixabay.com


Njuter av mitt kaffe nu

Njuter utav mitt kaffe nu ,
trots att klockan inte hunnit bli sju.

Idag ska jag sitta under korkeken och drömma
mig bort till den skönaste världen av alla.

Kan man inte önska att det skulle några droppar falla,
så luften blir lättare att andas.

Ser en liten ekorre komma på besök vid mitt fika bord,
ger honom ett bröd så han kan sitta och äta
som en Lord.

Jag älskar dessa djur som finns i vår skog och nära oss,
myser i mjugg när han biter i brödet som en kloss.

Minns när grannen och jag satt i parken en dag ,
helt plötsligt kom en älg rusande via oss !

Alla stirrade och en del ropade :
Var kom han ifrån ??

Tänkte bara på att vilken tur han hade som
klarade sig undan bilar och annat .

Minns denna dag med kalabalik ,
barnen från skolan kom rusande i panik!

Sedan hade vi plötsligt en del att orera om ,
vilken dag med hummande och vinden
som kom.

Pustar ut och denna dag kommer att ge oss
mycket sol ,
önskar att jag låg i en pool.

Kramar om er fin poesi vänner ,
detta är vad jag känner!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-06-19 12:51



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Vardags livets glädje
Fångad mitt i en helg
dags virvlande
Levnads ström
Svårare än så
behöver det
ej vara att
Skriva ut
Känslor!
Bravo!
;)
2021-06-20

    Anna Ahlborg
Fint skrivet! Kram tillbaka! :)
2021-06-19
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP