Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Svärdsliljan och sibirisk vallmo, den sköra är den starka.


haiku - brutet svärd

stormen bröt svärdet
i vinden dansar vallmon
på sitt tunna strå




Bunden vers (Haiku) av Annaemi VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-19 13:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Soldat med brutet gevär"
2021-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP