Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värmebölja

 

 

phu! så hett det är!

tropiskt klimat det känns

bara till besvär

så hett så det bränns

 

visst vill man värme ha

men detta är ju bara för mycket

inomhus man får va'

man pallar inte trycket

 

får ställa sig under kall dusch

så skönt sig svalka

nej till bastuvärme, usch!

får kroppen talka

 

i vattnet sig löga

vad annat att göra

det lönar sig föga

lyssna på andras öra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-06-20 12:09



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Bra rimmat om hur det står till för dagen
2021-06-22

  Bodingen VIP
Perfekt ju! Äntligen sommar, passa på och njut, snart står man där med den förbannade snöskyffeln igen...
2021-06-22

  Susen VIP
Dina dikter på rim är mycket stabila till skillnad mot vädret. Fint fångat om hetta
2021-06-22

  Feliaxel VIP
Värme är skönt men i lagom mängd
2021-06-21

  ULJO
Lite väl varmt nu
2021-06-20

  AndLou VIP
Bra där! Är upp i Dalarna just nu, här ligger temperaturen på 10-13 grader och ruggigt hög luftfuktighet (ösregn). Sverige är onödigt avlångt! :)
2021-06-20

  Sparvögat VIP
Håller med denna hetta är för mycket…
Fint rimmad dikt om vädrets makter!
2021-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP