Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"There's more to the picture than meets the eye..." (Neil Young)


STAD I GRÅ BETONG?

Någon menar Gävle är grått

Då har han inte stått där jag stått

Han menar Gävle är bara betong

Men stan är fylld av hur det var en gång

Färger exploderade - rött ljus

kom ur oansenliga små hus

London-rosa eller New York-grönt

Att förklara är dock inte lönt...

 

LARZ GUSTAFSSON 19/6 2021

 

https://www.gd.se/artikel/insandare-vi-ar-en-stad-i-gra-betong

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2021-06-19 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP