Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vingklippt


Himlen har inget tak


Mina vingar lever i skymundan
Trampar barfota på bergsluttningar
och ruiner.
Kasta mig ut, kasta ankare i min hårbotten
Hoppa fallskärm med mitt hjärta
Kittla mina ögonblick med rabarber och mynta
Ta med min själ upp i en luftballong
Simma bröstsim i mitt känslohav
Säg något vackert om mig
Säg något som studsar som turbulens
i luftrummet över min flygplats
Säg något vackert
om mig

innan jag kraschlandar




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2021-06-19 14:31



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Och den förmågan du äger
Kan ingen ta ifrån dig!
eller?
;)
2021-07-19

    Sefarge VIP
Konsten att beröra
Läsaren med närvarande
Ord det kan du ju!
;)
2021-07-19

  Madrugador
Skickar dig en fet skrivar high five för frasen ” hoppa fallskärm med mitt hjärta”.
2021-06-30

  BenGust VIP
Många kan tappa fotfästet för ett ögonblick, men likafullt landar dom likt en katt med fötterna först. Fin titel.
Bokmärke.

2021-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP