Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havets stillhet

 

Jag lägger mina händer

över ditt mjuka bröst

du blundar

njuter tillfället

finner tröst.

 

Jag hittar tanken

som lägger sin ro

över din stund av vilsenhet

vid solens nedgång

målar jag havets stillhet

för din kärlek.

 

 

 




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2021-06-19 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP