Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

32+

Grader 32.
Vad skriver man en dag som denna?
Det flyter asfalt ur min penna.
Inte mer än så.




Bunden vers (Rim) av Ulf Carlsson VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-19 19:11



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Bra där! Fast här är det +12 grader... :-)
2021-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP