Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Turkos med inslag av aprikos

Lockar av platina.
Ekoxbaggen fortfarande så tillbakadragen.
Framfusig längtan ändå segrar.
Den som tar för sig.
Gyllene hästhov av adlig härkomst.
Murgröna fortfarande än.
Förvildade känslor blixtrar igenom.
Stundtals bäcksvart.
Mestadels nervöst slokande osäkerhet.
När hybris kokar över pulveriseras självbilden.
Spegel utan innehåll så själlös.
Inte ens blick av snö får mig avklädd.
Närhelst nattens mörker träffsäkert muttrar.
Vingklippt drivved viskar himlens stjärnor.
Försöker minnas.
Medan de svarta massagestenarna harmoniserar.
Månskenet av opal så mjölkvit.
Kyssen. Den intensivt oförglömliga.
Så sensuellt.
Att jag bär den med mig.
I mitt abalone snäckskal.
Och visar den.
Bara.
För dig.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-19 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP