Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta för evigt

 

Ett ögonblick räcker

för att du ska finnas

i mitt hjärta för evigt.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 86 gånger
Publicerad 2021-06-19 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP