Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LÄKANDE TONER

Ska du släppa in

toner som sargar?

Ska du släppa in

rovlystna vargar?

Finns det ingen plats

för det som förbinder?

Smörjelsen från Gud

ska DEN möta hinder?

 

Ska du läkas av

allt det som lenar?

Ska du kräkas av

allt som man menar

att du måste ha

med i bagaget?

Välj Guds rätta väg

för ekipaget

 

 

LARZ GUSTAFSSON 19/6 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 201 gånger
Publicerad 2021-06-19 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP