Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En förstulen stund


En doft av jord

En doft av jord
och handen blir ren
skrubbad av en smekning
till toner av ett vara
som verkar så evigt
och starkt där det stiger
ur djupet eller fram bakom träden
att ögonblicket då det sker
och intet annat än det är känt
kanske, kanske är lycka.
.



5/6 2021




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-19 21:32



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
en hyllning till jord
en doft av jord
- lyckan finns just här
på grund som bär
2021-06-22

  Larz Gustafsson VIP
Lycka är inte i första hand ägodelar.
Den är immateriell.
2021-06-20

    Steff...
Ja att gräva peta i jord har ingen dött av:-)
2021-06-20

  Nanna X
Umgås med jorden är i sanning uderbart och renande.
2021-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP