Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Visst var det oundvikligt, men ändå.


Trevlig midsommar


Alla går hem med ett leende
tänker på skumpa och dans
oroar sig inte ett ögonblick för
framtid eller baktid…

Det är alla tiders, allting

… gottar sig framför teven
pratar om fotboll
pratar om middagen
pratar i största allmänhet

Det är bara vanligt prat

Ingen behöver jobba över
så tankarna kan flyta bort
så drömmarna får regera
så bekymmer existerar inte

Faktum är att hela landet flyter bort

Matbuffén är alltid demokratisk
det finns näroodlat
det finns bortodlat
det finns överodlat

Alla dessa odlingar…

Sedan kan man lägga sig
raklång
utsträckt
ja, så sträckt att byxorna spricker…

… låta sig vaggas till sömns av
någon munter skräckfilm.



19/6 2021




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-06-19 22:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag firar inte, men trevlig helg på dig!

De gamla skräckfilmerna är bäst. Klassikerna.
Jag rekommenderar "Den osynlige mannen" från 1933 med Claude Rains i huvudrollen.
DÄR finns det humor!
Ja, och så Hitch, förstås!
2021-06-20

    Steff...
så ska det vara
2021-06-20

    ej medlem längre
Härlig text, lek med ord, ta in allt ombord, så blir det sen en fest att minnas!
2021-06-20

  Monica Lindgren
Det verkar bekymmerslöst och härligt! Men diktjaget tycks kontemplativt! Kul text!
2021-06-19

  SatansSon VIP
LINDA FIXAR VÅR MATTBUFFÉ TILL VECKAN. DET SKA BLI GOTT.
2021-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP