Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meterologens velande

Lite smått duggregn.
Eventuellt med inslag av solglimtar.
Mestadels några lätta skurar.
Men mot eftermiddagen.
Det klarnar upp.
För att senare övergå till lokala åskväder.
Högtrycksrygg över hela landet.
För övrigt ett kraftigt regnoväder sveper in
över oss inför morgondagen.
Det ser ut att bli vackert väder
med normala temperaturer.
Om inte regnet tilltar.

Bäst att ta på sig solkräm och invänta- regnet.
Eller.
Dra på sig gummistövlar och invänta- solen.

Kanske.
Inte.
Eller.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 84 gånger
Publicerad 2021-06-20 00:23



Bookmark and Share


    Steff...
Hehe så sant så är det;-)
2021-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP