Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godhetens ondska


Feghet i kombination med kognitiv dissonans och
en vilja att framstå som god har tjänat ondskan mer
under människans historia än något annat
Och vägen till helvetet är stenlagt med goda föresatser…




Fri vers (Fri form) av Regular
Läst 164 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-06-20 00:53



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Huvudet på spiken"
2021-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular