Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bodybuilding

Read   the  writings  on   the  wall like labor
of birth, regular contractions
I  want  the   writings   everywhere  on my
body

 

Everywhere I dilate.
Free the nipples like  woohw!
Speak  my voice  like thunder.
It  don’t need to make sense

 

Just breathe

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-06-20 10:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gud, jag älskar den här!!!!!
2023-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP