Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maximal levnad


jag har sagt det förr
men säger det här og nu igen

för att tjejer, kvinnor,

skall få ut maximalt med njutning
sexuell, emotionell som materiell, här i livet

bör hon agera, samt tänka, långt mer självisk
i förhållande till män

använda oss utifrån våra förmågor

de grundligt fysiskt attraktiva killarna
med sköna kroppar, stora samt uthålliga kukar

som är excellenta i sängen
i att ge njutning

bör kvinnor få nyttja fritt
alltid, så mycket som möjligt

varje dag helst


vi andra män

vi med inte lika bra förmågor
mindre eller ej så uthålliga fallosar

bör i det mesta få gå penetrationslösa
eller helt

våra tungor bör få arbeta febrilt
helst varje dag


men inte bara det

vi bör även få arbeta hårt
intjäna pengar till er

städa, laga mat, sköta hushållen

vi bör avkrävas total lojalitet samt trogenhet
vi bör avkrävas fullskalig lydning og dyrkan

vi skall älska Er maximalt
ge er kärlek, smek samt kel

pussa era fossingar
slicka era vaginor

smörja era sinnen
värma era hjärtan


Ni bör få

allt ni vill

både sexuellt som materiellt
ekonomiskt som emotionellt























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-20 12:19



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Lilla vän ! Om du skulle ha barn hur skulle du uppfostra dem ? Har du nånting mer i skallen än att tjäna som dörrmatta ? Och tro att det är så vi ska lösa våldet mot kvinnor ? Tänker du öht ? Eller styrs du av en kvinnas sexdrift ? Vem är DU ?
2021-07-03
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP