Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Junifundra 21

 

 

Den som aldrig har

blivit knockad vet inte

hur man reser sig




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-20 14:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Sant.

Vad hände med nr 20?

Är det som Beppes memoarer? Endast del 2 finns.
2021-06-20

  stormengudrun VIP
Kepsen av! Vad betyder fundra kan man undra?
2021-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP