Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Urkraften talar till oss men få vill höra


Man kan inte stoppa Guds kraft



Man kan inte stoppa Guds kraft,
men världen tror att den bestämmer.

Man kan inte stoppa Guds skrivna ord,
Men världen tror att politiker har ordet.

Man stoppar inte en urkraft,
MEN: Man böjer sig under GUDS KÄRLEKS MAKT.

Man stoppar inte vår HERRE, som under sig jorden har lagt.
Mirakel kan ske om du blott kan be,
Mirakel har jag fått se under mina långa år
Mirakel kan inte stoppas, de får man varsamt taga emot ur Guds hand.

Dikt och bild ©Maria




Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 124 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-20 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet