Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skogen



De vajande
tallarna
rör sig
saktmodigt
i den
avsvalnande
hettan

De olika trädens
individer

Har alla olika
rörelsemönster

Den darrande aspen
med sina löv
klirrande som
”Herr Arnes penningar”

Björkens hängen
genomkammade
av en smekande vind

Det sirligt skira
uppblandat med
det robusta

Markbundna
kontraster
mer eller mindre
rotfasta

Med sina ”fotknölar”
bland blåbärsris, mossa och sten

I en trofast skog









Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-20 16:33



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
En trollskog som pratar till en
2021-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP