Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samvete



En öppen dörr
till mina inre rum
Tillfällen i repris
Summan av en livsstil
vilken upplevs
som atmosfärisk konst
av mig själv
i denna situation
av eftertänksamhet
och självransakan




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 154 gånger
Publicerad 2021-06-20 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP