Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Papperskorgsbagatell...eller nåt

 

 

Korpen Poetik

inrymmer stor mystik

vem är hon Lenore

svaret på den gåtan har

korpen som flyger förbi

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-20 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP