Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndag Söndag

Hur började denna dag?
Jag vaknar 05
Jag är varm
Av någon konstig anledning ramlar jag i duschen
Jag njuter av regnet
Jag gör sex nya improvisationer som jag lägger upp
Söndagen är över




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 122 gånger
Publicerad 2021-06-20 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP