Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Timmarna före årets ljusaste natt


Dyster bagatell denna vackra junikväll

 

 

Människan en ö

omgiven av vatten dit

inga broar når

navigerar med hjälp av

stjärnorna klara nätter

 

fantiserar hon

om att gå på vatten när

det frusit till is

till en strandad vän tanken

värmer både kropp och själ

 

ingen människa

förtjänar vara en ö

utan nära och

kära riskerar vi att

tvina bort och långsamt dö

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-20 20:38



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Bra gestaltning av ensamhet - och vårt behov av varandra!
2021-07-06

  Gunwale VIP
”Låt inte någon finnas till, Som ingen tycker om”, skrev Anna Greta Wide.
2021-06-20

  Larz Gustafsson VIP
Här passar denna fina låt med New Musik ypperligt. Lyssna till texten:

https://www.youtube.com/watch?v=src91aSUSFk


2021-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP