Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkrädd

Jag vågar knappt tänka längre
för det tomma utrymme
som den så bar existerar i
redan har slukat allt värde.

Driver med idén om idén
till sin logiska slutsats:
fruktansvärda medvetna.

Böjer meningar
tillbaka in i det mörka.




Fri vers (Fri form) av c_joel
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-20 20:57



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Gripande!
2021-06-21

  A. S.
Skickligt formulerat!
2021-06-20
  > Nästa text
< Föregående

c_joel
c_joel