Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sfalskt

jag såg dig vandra inne i den värld
som var så som av ett annat slag
från mina blodiga tankar


i ditt sätt att låtsas som ingenting
fick ditt halva hjärta
och ett inspelat skratt
medicin

en mörk kristall i djup sorg
som fick de mörkaste
sanningarna att stämma




Fri vers (Fri form) av Charles Abrams
Läst 70 gånger
Publicerad 2021-06-20 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charles Abrams
Charles Abrams