Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min nostalgi


Godbit

 

Från förr - en slickepinne
finns inte  längre  att  tillgå för alla och envar
Den har helt enkelt försvunnit
utgått ur det ordinära sortimentet

Ingen idé att fråga i butiken
tjata om hur god den var
för att där få den tillbaka

Slickepinnen finns inte kvar
men jag vet  att den ännu är smaklig
nu som en enkel godisbit

Smaklökarna njuter




Fri vers av Litchi VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-06-20 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Litchi
Litchi VIP