Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Räknar ner, snart är det födelsedag igen, bara ett år kvar till pensionen


Junifundra 22

 

Tropisk natt igen

dricker mängder av vatten

sov gott lilla vän

njut av sommarvärmen snart

börjar det regna igen

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-20 23:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Väderleken denna sommar är minst sagt ombytlig.
Emballage (omslag) i väderleken är ett stående inslag.
2021-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP