Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Junifundra 23

 

 

Vad du än gör och

är håller storebror

ett öga på dig




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-21 00:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Men Jesus håller ett öga på honom.
2021-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP