Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egenkär - Tanka

 

Hon visar gnistan

dock vänder den tillbaka

åter till sig själv

alldeles tom inombords

trots full av uppblåst ego




Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-21 10:54



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ja de är sig själv närmast!
2021-06-23

  Öknens Ros VIP
Gnista kan slockna trots yttre sken av säkerhet.
2021-06-21

    Sefarge VIP
Ack jaa den starka självsäkerheten
Och den svaga självkänslan
brukar tyvärr gå hand
I hand hos den
hungrande
egoisten?


2021-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP