Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vacker tid

Är när ljuset i sommaren

Får liv  bländar

Slår ut sköna

Vallmo

Svajar stolt

Vid vägkanten

Fjärilen flyger lätt över ängarna

Grodan hoppar

Febrilt mot vattendrag

Humlan surrar förbi

Mot blåklockorna

Den fagra sommaren är här




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-21 10:21



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Vackra bilder du skissar fram. Man får sommarkänsla, när man läser!
2021-06-21

  Sparvögat VIP
Så vackert du tecknar sommarens skönhet…
2021-06-21

  alicja lappalainen VIP
sommarens vackra naturbilder
2021-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP