Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blind son

Läser ansiktet

Mimiken

Närheten

Avståndet inte långt

Flyttar närmare

Ser genom

Riv sönder 

Det  som byggt upp

Tilliten svajar

Avgrunden nära

Ser genom

Faller sakta ned

Sårbarheten

Genomskådar

Lindrar smärtan

Styrkan tar över

Modet låter inte lamslås

Går lätt alla steg igen




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2021-06-21 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP