Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fåglarna från drömmen

 

Och,

Jag gick vilse i skogen

 

Kände ingen närvaro längre

Hade inga kontakter med världen

 

Men,

Fåglarna sjöng till mig en sång

 

Som flög mig till ängen

Bara jag

 

Där fann jag,

Mig själv

 

Mina bestulna år

Mina bestulna drömmar

 

Deppig

Och ensam

 

Fåglarna!

Tröstade mig

 

Var rädd om dig!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 106 gånger
Publicerad 2021-06-21 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP