Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osammanhängande ord

 

Sentimentala ord

på ett papper skriver

jag om det som var

då inte nu inget är

sig likt bara Du och

Jag i samma banor om

och om igen inga nya

händelser på den

fronten Jag önskar att

vi skulle göra något

för oss själva bara Du

och Jag låtsas att vi är

tokkära som förr då vi

rullade snön till en

snögubbe i maj Längtan

finns inom mig kan inte

Du känna den




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-21 11:38



Bookmark and Share


  ULJO
Önskar att känslan kommer tillbaka.
2021-06-21
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP