Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En text av Fale Bure inspirerade. Som du kan se av bilden är den troligen fotograferad i Karlstad, i en allé om hösten, strax intill en arm av Klarälven mot biblioteket till, vid Sandgrund. År 2008 föll gärna löven i just den staden.


En liten rimlig sak på fem fingrar





Ljuden fäster sig så lätt
lyssnande kan vara så nätt
i gräset vilar gärna sig stolen
på den ligger katten i solen
lyssnar till skogens sus helt mätt...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2021-06-21 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP