Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En fåfäng utflykt.


Läsövning


Jag har läst
ditt humör
mer än ditt ansikte
och din kropp mer
än dina ord.
Och i sin tur
har jag övat
på ett ansikte
som säger litet
och på ord
som aldrig närmar sig.
Vi hittar tråden
i den här lösa historien:
Tiga och ljuga,
ligga för lögn.
Tystnad är vårt vita
muromgärdade rum.
Förnekar allt,
väntar på allt.




Fri vers (Fri form) av Koloristen
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-21 16:53



Bookmark and Share


  Kajan VIP
”Lärövning” kanske, en knapphet finns här, som speglas i avslutningen. Intressant.
2021-06-28

  Den filosofiske poeten VIP
medan tapeterna bleknar
2021-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen