Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spänd himmelsfond

Fjärran trumvirvlar

slås dovt mot spänd himmelsfond

Nejd håller andan




Bunden vers (Haiku) av Elinor Sörensson VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-06-21 17:02



Bookmark and Share


  Susen VIP
"Himmelsfond" Poetiskt skildrat. Gillas
2021-06-23

  Kajan VIP
Känslan innan finns här, haiku med spänning..
2021-06-22

  Larz Gustafsson VIP
En dag ska den sista basunen ljuda.
Då kommer Jesus för att hämta hem Sin församling.
2021-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP