Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

läsarfråga

jag brukar sväva
ovanför coop

och blåsa varm luft
på förbipasserande

speciellt på de ledsna
och trötta

jag har även för vana
att kasta diskus
på limhamnsfältet
för att hedra minnet
av ricky bruch

understundom sitter jag
på ystadtågets tak
eftersom det är kul

ibland skickar jag vykort
till grundaren av instagram
som en stillsam protest

när jag har tråkigt
brukar jag be kungen
om en intervju

han svarar
nästan alltid nej

och jag äter sällan
ärter på torsdagar

är det normalt?




Fri vers av Herr Farbror VIP
Läst 104 gånger
Publicerad 2021-06-21 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Farbror
Herr Farbror VIP