Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BARA DU SLOG EN SIGNAL

Telefonens tystnad

ekar i huvudet

inga ömsinta ord

smeker min rädsla

som överraskande

erövrar mitt sinne

men mest värker

hjärtat övergivet

 

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-06-21 17:57



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Smärta skriven så det känns när man läser
2021-06-22

  Feliaxel VIP
Berörande rader om saknad
2021-06-22

  Sparvögat VIP
Ordens saknad i ensamhetens tystnad, din längtan berör…
2021-06-22

  Susen VIP
En ensamhet och längtan efter tröst och stillhet inuti. Fint skrivet
2021-06-22

  ULJO
Berör hjärtats innersta. Smärtsamt.
2021-06-22

  Blomma-Stjärna VIP
åh, du, kram, fina poetissa
i orden känns sorgen och saknaden efter hjärtevännen
2021-06-21

  Kajan VIP
En bild av tomhet och den plats den kan ta, den känslan är väldigt närvarande under läsningen.
2021-06-21

  Marita Ohlquist VIP
Berörande om längtan efter ett samtal som kan trösta och hjälpa när livet känns svårt.
2021-06-21

  Öknens Ros VIP
När allt synes tomt och övergivet kan det i hjärtat kännas hårt.
2021-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP