Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
somliga handlingar är svartare än natten och skapar sorg och smärta svartare och tyngre än natten. Du kan man behöva skriva en dikt för att släppa in lite ljus.


Svartare än natten

Svart som natten är hatet du gav mig
Svartare än natten är din gärning
Svart sorg fyller mig

Med en enda handling trasades allt sönder
En hand på fel plats, i fel rum
Nu önskar jag kallt
att resten av ditt liv blir en mardröm
svartare än natten
Må din ånger bli som en kvarnsten
tyngre än natten.




Fri vers av Qvinn n'Lion
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-21 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion