Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Klemtoon holländska, accent, ton Belastingbiljet, skattsedel, båda skulle vi ha...


Då, håller tonen än!

När de gamla orden ej mer bära
och de nya är de som blitt dagens låt
när att leva är att dessa lära
men till sång de ej rörs, man landar i gråt!
De svenska som var oss mer än kära
i dem orden sjöng så fort de sas!
Låt gamla orden förbli i sin fas
som allra bäst känner när rätt klemtoon tas...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 98 gånger
Publicerad 2021-06-21 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt