Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
där dog hon, sådär vid sidan av men dit hon alltid ville


Sju liv senare



dit som få tordas vände hon alltid ivrigt blicken
girigt på jakt efter nästa hopplösa överraskning

-passionerat störtande med huvet en svanhals före



Med hjärtat i halsgropen,
alltid krossat i nästa dike






Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 109 gånger
Publicerad 2021-06-21 21:35



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Kärlekstörstens kullerbyttor.
2021-07-10

  lodjuret/seglare VIP
Jag har bara krav o föreställda pretentioner högt ställda på andras försök till att fatta pennan. De egna texterna finns ju här som övning i att skriva, som förövning till de där stora men aldrig uppfyllda drömmerierna.
2021-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP