Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnet förlåter vi

Än finns det hopp om solsken
en himlen som visar sig blå
regn runt omkring
kanske inuti
som sakta färdas ut
ut mot det stora universum
som egentligen bara är ett svart hål
härifrån sommargräset känns allt så lätt
livet borde för alltid infinna sig på en grön sommarslätt
Viskande vindar
vittnar om ungdomens sommardans
som tar tag i oss alla
med storm
och kanske
är det de som ger oss alla vår första chans
regnet kommer vi förlåta
när solen ter sig blygsamt fram




Fri vers (Fri form) av miominmaj
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-21 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miominmaj
miominmaj