Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smultron i balkonglådan

Havsnässlan och dess guld.
En blandning av skönhet och dess fläckar.
En balansgång av sommarens städer och vinterns folkhav.
Mestadels en kylig andedräkt.
Av det som faktiskt passerat.
Men ännu inte varit.
Frenetisk tystnad.
Vingklippta ballerinaskor så utnötta.
Kunde varit du.
Kunde varit jag.
Men envisheten hos den tryckande
fukten ännu segrar.
Lämnar stränderna som de en gång var.
Men sjön vilar i faunans händer.
Kallrökt evighet stundar.
Även om jag blundar.
Hårt.
Är det leendet jag minns.
Mest.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 81 gånger
Publicerad 2021-06-21 23:30



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
"...den tryckande fukten..."
2021-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP