Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig

Ett löfte,
med en fotnot.

Läste aldrig
det finstilta,
mellan raderna.

Navigerade genom en gråskala,
medans jag sa att vi läste varandra
svart på vitt.



Skriv under här:
_____________

Så att vi båda förstår
jag aldrig garanterar
hålla det som lovats.




Fri vers (Fri form) av c_joel
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-21 23:56



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Klar - klartext.

2021-06-22
  > Nästa text
< Föregående

c_joel
c_joel