Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perspektiv

en kniv
träffar på avstånd
tränger in alla kärl
men aldrig har jag känt mig så levande

nu finns inte längre svart eller vitt
verkligheten har blivit till en flytande bäck
den fina linjen mellan vara och icke vara
har då aldrig varit så tydlig

jag kände dig aldrig
men ack så ont det gör






Fri vers (Fri form) av anonymhej789
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-22 00:04



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
starkt gripande, sättandes igång tankarna. Bra.
2021-07-02
  > Nästa text
< Föregående

anonymhej789