Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nyponrosor och humlesurr

De ljusrosa
vidöppna bladen
Beströdda med
små daggdroppar

Doftar milt och sött
i morgonsolen

Lockar surrande
humlor ”en masse”

Att med sina
små snablar
suga upp nektar




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-22 08:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Titeln känns som titeln på en Carl Anton-sång, fast jag vet att den inte är det.
Men det är ett bra betyg från mig, som gammal Carl Anton-diggare.
2021-06-22

  ULJO
En härlig syn
2021-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP