Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den politiska sandlådan

Tänk att få skåda
denna sand- låda

Om du kastar sand på mej
kastar jag sand på dej

Jag vill inte leka med dej
för du är tjej

Det måste bli som jag vill
jag är nämligen omdömesgill

Det är inte du
bu för dig bu





Övriga genrer (Satir) av Kungskobran VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-06-22 09:01



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
:-D
2021-06-25

  AndLou VIP
Att detta är den första misstroende förklaringen som röstas igenom någonsin, tydliggör ju vilka avarter som huserar inom svensk politik anno 2021! Skrämmande patetiskt och samhällsekonomiskt helt förkastligt!
2021-06-22

  ULJO
Det är skrattretande att se hur de beter sig. Det är en ren katastrof.
2021-06-22

  Feliaxel VIP
Så sant
Dagens politiker är som småbarn
Kan inte komma överens om någonting
2021-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP