Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Katta-lyrisk tillvaro inomhus. ..?)


Konsten att uthärda. ..




Vässa sina klor kan man göra
Ostraffat på ryamattan om inte
husse eller matte kommer på
en med det samma. För de för
-låter en sedan ändå, när man
har glömt bort allting och väl
ligger där på utdrags-soffan,
och bara myser med de liv
som en stolt varelse
ändå kan ha kvar. ..








Fri vers av Sefarge VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-22 09:40



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Man måste tåla en del med husdjur men det är det värt
2021-06-23

    Lena Staaf VIP
Jag förlåter allt. Utom möss i sängen.
2021-06-22

  bumerang

Just så.
2021-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP